Geld verdienen en een diploma halen?

  • Lekker aan de slag

  • Direct geld verdienen

  • Én een diploma halen

Ga aan de slag als ijzerwerker, monteur of lasser!

Jong talent opgelet! Ben je op zoek naar een baan of werkleertraject als ijzerwerker, monteur of lasser, Niestern Sander heeft jaarlijks meerdere vacatures. Heb je een vmbo-diploma (of diploma op vergelijkbaar niveau), dan kom je in aanmerking voor een betaalde baan of werkleertraject van 22 maanden op BBL2 niveau. Afwisselend ben je op school in Groningen of aan het werk op de werf in blokken van twee maanden. 

 

Gedurende de periode volg je een hele dag theorielessen aan het Noorderpoort College. Bovenop het minimumloon dat je ontvangt, betaalt Niestern Sander alle opleidingskosten voor je. 

Enthousiast geworden?

Koninklijke Niestern Sander is lid van Metaal en Scheepsbouw Opleidingen in Groningen. Je kunt solliciteren via MSO Groningen. Daar kun je aangeven dat het gaat om een werk-leertraject. Na het sollicitatiegesprek kun je je toekomstige collega’s tijdens een paar dagen leren kennen. Indien mogelijk kun je meteen meewerken aan een nieuw schip of reparatieklus. Als we je geschikt vinden, maken we verdere afspraken met je over het werk, de afdeling en de training die je gaat volgen. Als je de training hebt voltooid, ontvang je een nationaal erkend diploma en ben je praktisch verzekerd van een baan bij Koninklijke Niestern Sander en kun je eventueel een training op niveau 3 volgen.

Meer weteen over de mogelijkheden bij ons?

Neem contact met ons op via 0596 – 649 400.

Contact us

We are at your service

Contact