Vind jouw droombaan in de scheepsbouw

  • Innovatieve werkomgeving

  • Een goed salaris en leuke extra's

  • De mogelijkheid om te werken en leren

Ben je op zoek naar een carrière in de scheepsbouw?

Koninklijke Niestern Sander is een moderne, innovatieve en veelzijdige scheepswerf. Het werk is afwisselend. Op de werkvloer heerst een no-nonsense mentaliteit. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe talenten en bewezen professionals. Daarnaast kun je bij ons stage lopen en afstuderen. 

Vacatures

Supervisor

Wij zoeken een supervisor die de afbouw van onze nieuwe schepen in goede banen wil leiden.

Locatie: Farmsum
Uren: 40
Opleiding: mbo4

Lasser Reparatie

Wil jij met jouw las-skills bijdragen aan het vernieuwen van oude schepen, complexe reparaties of het herinrichten of zelfs totaal ombouwen van bestaande schepen projecten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Locatie: Farmsum

Scheepsmetaalbewerker Reparatie

Wil jij ervoor zorgen dat de schepen die ons aandoen goed én snel weer in de vaart kunnen? Wij zoeken ervaren scheepsmetaalbewerkers voor ons dok!

Locatie: Farmsum

Scheepsmetaalbewerker Nieuwbouw

Heb jij ervaring in de scheepsbouw en wil je graag meebouwen aan nieuwe innovatieve schepen? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

Locatie: Farmsum

Lasser Nieuwbouw

Is lassen helemaal jouw ding? Doe je niks liever dan meters maken én wil jij meebouwen aan onze innovatieve schepen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Locatie: Farmsum

Reiniger (zee)schepen bij Classificeerbedrijf Joosten

Wil jij elke keer weer aan andere schepen werken? Vind je het niet erg om vieze handen te krijgen en heb je geen hoogtevrees? Wij zoeken een aanpakker die met onze professionele apparatuur zeeschepen schoon wil maken en conserveren.

Locatie: Farmsum, Delfzijl

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Staat er geen vacature tussen die aansluit bij jouw achtergrond, kwaliteiten en interesses? Stuur ons een open sollicitatie.

Contact us

We are at your service

Contact