Senior Projectmanager Maritiem

Senior Projectmanager Maritiem

Bij Niestern Sander bouwen en repareren wij veel verschillende schepen. Wil jij de grote diversiteit in projecten in goede banen leiden, zodat ze op tijd en met een positief financieel resultaat worden afgerond? Dan hebben wij een fantastische baan voor jou!

Senior Projectmanager Maritiem

Location: Delfzijl (Farmsum)
Hours: 36-40
Education: hbo

Wat ga je doen?
Als Senior Projectmanager ben je de schakel tussen klant en werkvloer, waarbij je een eerste uitvraag van werkzaamheden bij de klant doet. Je werkt nauw samen met de werkopnemer. Je komt regelmatig aan boord op het schip en bespreekt met de bemanning de voortgang. Uit overleg met de supervisor blijkt of de te verrichten werkzaamheden binnen de gestelde tijd gedaan kunnen worden. Zo zorg je ervoor dat de reparatie van de schepen zo efficiënt mogelijk verloopt. Hierbij houd je het budget/kosten, tijd/planning en de scope of work nauwlettend in de gaten.

 

Met de opdrachtgever stem je af of de wensen van de klant haalbaar zijn en zorgt ervoor je transparant, voorspelbaar en betrouwbaar bent. Zo komt de klant niet voor verassingen te staan! Je bewaakt samen met de project controller de financiële kant van het project zodat het eindresultaat positief is. Je team bestaat uit 2 werkopnemers, 4 projectmanagers en je wordt aangestuurd door het Hoofd Projectbureau.

 

Projectmanager Marjan Elderman:

“Elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen, bijvoorbeeld in de planning. Heeft de Supervisor voldoende mankracht om vandaag in te zetten? Zijn de onderdelen er op tijd? Dat maakt het werk voor mij ook zo leuk. Bemanning die staat te trappelen om te vertrekken; het hoort er allemaal bij. Op het dok hoef je je nooit te vervelen. Met de diversiteit in projecten onderscheidt Niestern Sander zich echt van andere werven en qua professionaliteit behoren we tot de top in Noord-Nederland. En misschien wel het belangrijkste: de sfeer binnen het bedrijf is heel goed, er is een geweldig gevoel van saamhorigheid tussen de collega’s.”

 

Waarom wij?

  • Wij zijn een toonaangevende en solide scheepswerf
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3126,48 en maximaal € 5576,44 per 4 weken
  • Wij volgen de CAO Metalektro, pensioen ontvang je via PME
  • Wij bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en willen jouw studie bekostigen
  • Gezellige en professionele collega’s

 

Wie ben jij?

  • Hbo werk- en denkniveau
  • 5-10 jaar relevante en recente werkervaring
  • Kennis van en ervaring met projectmanagement programma’s zoals MS Projects, ERP programma’s, financiële programma’s en Excel
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Communicatief vaardig

 

Ben je geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je CV, met een bondig begeleidend schrijven naar hazenberg@knsbv.nl

 

Informatie over de verdere procedure kun je verkrijgen bij Chantal Hazenberg (HR Manager) via 06-82078848. Voor meer informatie over deze vacature en de inhoud van het takenpakket kun je contact opnemen met Derek Bijlsma, telefoon 06-57846149.

 

De sluitingstermijn voor deze vacature is 31 mei 2023. De gesprekken staan gepland voor de tweede week van juni.

Reageer direct

Contact us

We are at your service

Contact